Blanda drinkar hemma

Unna dig en drink efter tandläkarbesöket

Att besöka tandläkaren är ett stort hinder för många. En del tycker att det är så hemskt att gå till tandläkaren att de nästan hellre hugger av sin högerhand. Om du har fått implantat i Stockholm kan du gott unna dig att belöna dig själv, exempelvis med en drink.

Tandläkare i Stockholm – riktiga proffs

Vi har gott om tandläkare i Sverige och de allra flesta är riktigt duktiga. Självklart finns det en och annan tandläkare som inte är så bra och orsakerna till det kan vara många. Över lag är dock de flesta tandläkare mycket duktiga i Sverige och därför finns det bra hjälp att få. Behöver du få implantat i Stockholm kan du vända dig till Södertandläkarna. De har lång erfarenhet av att sätta in implantat och använder sig av den senaste tekniken för att göra ditt tandläkarbesök så tillfredsställande som möjligt. Men om du trots det känner ett obehag inför att gå till tandläkaren finns det olika sätt du kan gå tillväga för att minska obehaget. Exempelvis kan du:

  • Ge dig själv en morot.

För att peppa dig själv kan du försöka hitta något som du väldigt gärna vill ha och unna dig själv det efter att du har varit hos tandläkaren. Det kan exempelvis vara en drink, en resa, en parfym eller något annat.

  • Prata med tandläkaren.

Det är bra att prata med sin tandläkare om hur man känner. Dels kan de tänka på hur de jobbar med dig, men de kan även erbjuda lugnande mediciner till dig för att dämpa din ångest.

  • Gå i terapi.

Ett sätt att göra tandläkarbesöket enklare är faktiskt att gå i terapi. Då kan du jobba med dig själv och dina tankar då det är dina tankar som gör att du mår dåligt. Om du kan tänka på ett annat sätt kring att gå till tandläkaren är problemet löst.