Blanda drinkar hemma

Drick drinkar utan oro för missfärgade tänder

Det kommer kanske inte som en överraskning att det är ohälsosamt att dricka för mycket alkoholhaltiga drinkar, inte minst för tänderna som kan bli missfärgade. Men drinkar kan även ge positiva effekter på hälsan när de blandas med andra ingredienser i form av cocktails.

Håll dina tänder vita trots att du dricker drinkar ibland

Även om det finns vissa fördelar med att ta en drink emellanåt kan det missfärga dina tänder. När det gäller att skydda dina tänder är Gin och tonic ett säkrare alternativ till de flesta cocktails på grund av sina låga syrenivåer. Nackdelen med missfärgade tänder är att det påverkar din självkänsla negativt och kan få dig att inte vilja le mot andra. Oroa dig inte, med effektiv tandblekning kan du fortsätta ta en drink emellanåt och fortsätta ha vita tänder! Till din hjälp har du jämförelsesajten tanblekning.nu som erbjuder kompletta bäst i test-recensioner av tandblekningskit. De hjälper dig att hitta det bästa utifrån din budget och dina unika behov.

Alla tandblekningskit som listas är säkra då de antingen är fria från peroxid eller högst innehåller 0,1 procent i blekgelen. Vidare granskar och jämför de leverantörerna så att alla ämnen är harmlösa och följer gällande regler. Så tveka inte med att vända dig till tandblekning.nu för att få vita tänder på nolltid! På så sätt sparar du mycket tid och energi på att slippa leta efter rätt tandblekningskit själv.

Drick hälsosamma och nyttiga cocktails

Eftersom cocktails innehåller flera ingredienser kommer du automatiskt att minska ditt alkoholintag, som till exempel Mojito som har en uppfriskande blandning av rom, färsk limejuice och myntablad. Denna blandning av ingredienser är en rik källa till antioxidanter. En annan populär och nyttig cocktail att dricka är Hot Toddy som blandas med finare brännvin, hett vatten, honung och en citronskiva. Den passar utmärkt för att lindra förkylningssymptom samt bekämpa bakterier och virus.

Blanda drinkar hemma