Blanda drinkar hemma

Drick gott och håll tänderna vita samtidigt

Att njuta av drinkar och samtidigt hålla dina tänder fräscha och vita är fullt möjligt. Faktum är att drinkar som blandas med vin inte bara är goda utan också hälsosamma att dricka. Vin har nämligen en speciell ingrediens vid namn resveratrol som är känd för att innehålla kraftfulla antioxidanter. Dessa antioxidanter är så kraftfulla att de kan minska risken för cancer, sänka blodtrycket och skydda hjärt-kärlsystemet. Med andra ord kan du hålla dig ung och pigg genom att dricka goda drinkar!

Dock är det en bra idé att besöka tandläkaren emellanåt eftersom drinkar och drycker kan missfärga dina tänder. Tandläkaren hjälper dig att få pärlvita tänder och kan samtidigt upptäcka andra potentiella fel och brister. Med den senaste utrustningen kan varje liten del av din mun undersökas och utvärderas.

Boka en tid hos Sveriges största privata tandläkare

Den största privata vårdgivaren inom privata vårdgivaren och inom tandvård har du på oralcare.se med över 30 års erfarenhet. Oral Care har kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Mjölby, Särö och Oslo som alla erbjuder allmän- och specialisttandvård. I många landsting och regioner erbjuds även hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Sammanfattningsvis erbjuder Oral Care behandlingar inom följande områden.

  • Allmäntandvård
  • Specialisttandvård
  • Tandhygienistbehandling
  • Tandblekning
  • Estetisk tandvård
  • Barntandvård
  • Hemtandvård
  • Akut tandvård

Med sin långa erfarenhet inom tandvård kan du vara trygg med att Oral Care alltid arbetar utifrån beprövade metoder. All personal är legitimerad och har den utbildning som krävs för att du som patient ska bli nöjd med dina tänder. Du bokar enkelt och snabbt en tid på oralcare.se med BankID hos en tandläkare eller tandhygienist. Här bokar du även akutbesök vid akuta besvär för undersökning och diagnostik.

Förbättrar ditt självförtroende

Även om du gillar att gå ut för en drink kan missfärgade tänder hindra dig från att vilja umgås med andra. Det kan helt enkelt kännas pinsamt att visa dina tänder när du pratar eller ler. Genom att besöka en tandläkare hos Oral Care kan du vara säker att du återställer dina tänder och får dem vita som aldrig förr. Du kommer att kunna le med självsäkerhet och våga skratta utan några hinder. Blanda ihop några drinkar med vin och boka en tid redan nu för att komma igång!