Blanda drinkar hemma

Bästa tipsen inför hemmafesten

Planerar du att anordna en hemmafest? Kul! Med bra planering kan du skapa en riktigt kul fest utan att möbler eller annat i hemmet kommer till skada. Här hittar du de bästa tipsen.

Skydda soffan & andra föremål

Fläckar från drinkar och rödvin kan förstöra klädseln på soffan och andra möbler. Se därför till att skaffa en avtagbar klädsel som du kan tvätta. Du kan köpa Ikea överdrag hos Bemz och därmed skydda din soffa, fåtölj eller stol från fläckar som uppstår under hemmafesten. Bemz har ett brett sortiment av olika sorters överdrag. Varför inte välja en härlig färg som passar festens tema? Se även till att ställa undan värdefulla föremål, till exempel vaser och skålar, före festen så att det inte sker någon olycka.

Inhandla snacks & ingredienser till drinkar

Det är kul att blanda drinkar hemma. Varför inte låta gästerna göra sina egna drinkar? Det finns massor av goda drinkar som endast kräver några få ingredienser, till exempel bellini, negroni och gin och tonic. Köp ingredienser till drinkarna samt snacks i god tid innan festen så slipper du tänka på det samma dag. Om du vill höja nivån på hemmafesten kan du servera tapas eller någon annan typ av smårätt.

Lycka till!