Blanda drinkar hemma

Drinkar som passar till vaping

Vaping är ett nytt sätt att inhalera nikotin, där användaren andas in en ånga som har skapats i en elektronisk cigarett. Vattenångan innehåller nikotin och smakämnen. Många använder sina e-cigaretter samtidigt som de kopplar av, tittar på TV tar och en drink.

En engångs vape är enkel att använda då du inte behöver fylla på den eller ladda den. När du har förbrukat all den vätska som kommer med din engångs vape kan du bara kasta den och hämta en ny från paketet. Hos Vapehuset.se hittar du 275 typer av engångs vape i olika smaker, med och utan nikotin. Här finns vape som smakar äpple, sura hallon, passionsfrukt m fl.

Matcha drinkar med vapesmak

Det finns en stor mängd olika vapesmaker, där du med säkerhet kan hitta din personliga favorit. För att skapa en riktigt god smaksensation är det klokt att hitta de drinkar som passar ihop med din vapesmak. Om du föredrar varm bourbon med äpple kan det passa med en vape som har en mer mustig och djup smak, som söt tobak. En annan vanlig favorit är White Russian, en drink som framställs av kaffelikör, vodka och mjölk. Denna drink matchas väl med en frisk vapesmak som pepparmint.

Kombinera tilltugg med vape och drinkar

Precis som det går att matcha snus till drinkar är det också möjligt att hitta rätt drink till din favoritvape. Ett bra tips är att komplettera med ett gott tilltugg för en mysig kväll framför TV:n. Om du dricker en gin and tonic kan du komplettera den med en skål av färska bär, samt en god vape med melonsmak. Du kanske föredrar en rökig whisky istället? Då passar det bra med en bit mörk choklad samt en vape med vaniljsmak. Det finns stora möjligheter att variera vapesmak, tilltugg och drinkar så att du hittar precis rätt kombination för kvällen.