Älskar du drinkar? Vill du ha tips på otroligt goda cocktails som dessutom är helt vegetariska och hälsosamma? Då har du kommit helt rätt. Den här hemsidan har vi tillägnat just drinkar och cocktails. Man pratar mycket om att äta mer vegetariskt både av miljö- och hälsoskäl men vi tycker att detta även ska inkludera drinkar. Vi kommer naturligtvis att både ta upp alternativ med alkohol och sådana som är alkoholfria. Vi hoppas att ni hittar riktigt mycket inspiration på hemsidan.

Vi tycker att drinkar ska vara något positivt och ge bra energi. Du ska inte behöva ha dåligt samvete bara för att du vill unna dig en drink. Därför har vi lagt stort fokus på just hälsosamma alternativ. Här på sajten kommer vi dela med oss av våra bästa recept. Du kommer få en fullständig beskrivning av vilka ingredienser som ingår och hur du gör för att blanda drinken du gillar. Här finns även lite olika svårighetsgrader för dig som verkligen vill imponera på vänner och familj.

Vi nöjer oss inte med att bara ge dig ett recept. Vi kommer även berätta vad de olika drinkarna passar till. Vissa av drinkarna kanske lämpar sig mer som en fördrink, andra som något gott efter middagen. Dessutom ger vi tips på vilka tilltugg som kan passa till vilken drink.

Vi som skriver här på sajten tycker att härliga drinkar är ett så enkelt sätt att göra varje fest eller andra tillfällen lite roligare. Vi älskar att själva experimentera och hitta på nya och spännande smaker. Vissa av recepten här på sajten kommer från oss själva, andra har vi hittat och känner att vi vill dela vidare. Oavsett vilket kan vi garantera att de alltid är hälsosamma och vegetariska.