Den här sajten har valt att fokusera på drinkar. Vi har speciellt fokus på sådana drinkar som är både vegetariska och hälsosamma. Vi ser att vegetariskt är en stor trend i samhället och vi tycker att det ska gälla även för drinkarna. Som en bonus är de också riktigt goda och hälsosamma. Använder du våra recept behöver du inte ta en drink och ha dåligt samvete.

Vi som skriver här på bloggen älskar drinkar och att hitta på nya sådana. Vi hittar även inspiration i olika tidningar, sociala medier, när vi är ute och reser, ja lite var som helst helt enkelt. Därför kan vi erbjuda en mix av egenkomponerade recept och sådana som vi hittat på vägen. Det blir en härlig blandning och vår målsättning är att det ska finnas något för alla. När du läser på bloggen får du inte bara recept och hur du gör för att blanda drinkarna. Du får även en massa annan inspiration. En drink ska vara en del av en helhetsupplevelse och vi berättar vilken drink som passar bäst i sammanhanget.

Vi har som sagt valt att lägga det största fokuset på drinkar som är hälsosamma och vegetariska. Vi tycker att drinkarna oftast glöms bort när man pratar om en vegetarisk kost. Det behöver inte alls vara tråkigt och färglöst utan faktiskt raka motsatsen. Du hittar både alkoholhaltiga och alkoholfria recept här på bloggen. Vi hoppas att ni som läser älskar drinkar lika mycket som vi och att ni får mycket härlig inspiration.