Vegetariska och hälsosamma drinkar ger dig extra energi som behövs vid flera tillfällen. Nyttiga juicer är bra oavsett om du vill prestera bättre vid träningen, bli mer fokuserad i ditt arbete eller helt enkelt må bättre i allmänhet. Här kan du läsa mer om vad du bör dricka vid olika tillfällen.

På fritiden

Även på fritiden behöver du energi för att kunna njuta så mycket som möjligt. Fritiden är den tid då du har tid att ägna dig åt hobbyverksamhet och olika sorter av avslappnande aktiviteter, till exempel online casino. När du spelar med Yobetit Sverige är det viktigt att du är pigg och fokuserad eftersom det ökar dina vinstchanser. En grön juice bestående av 2 deciliter spenat, en apelsin och en halv banan ger dig både energi och håller blodsockret i schack. På så sätt kan du spela utan avbrott där du går och småäter.

Vid träningen

Vid träning och ansträngning är det mycket viktigt att äta och dricka rätt så att du får i dig nödvändiga näringsämnen. För att prestera väl på träningen krävs det att du har en balanserad och varierad kost. Det finns vissa vegetariska drinkar som lämpar sig särskilt väl i samband med träning.

Rödbetsjuice är alla idrottares och motionärers favoritdryck. Rödbetsjuice minskar blodtrycket, men framför allt ökar den uthålligheten. Rödbetor innehåller höga halter av nitrat som är prestationshöjande eftersom syresättningen ökar. Sötare juicer, exempelvis morot- och äppeljuice, fungerar utmärkt som återhämtning efter ett hårt träningspass. Innan träningen kan du med fördel dricka en grön juice med spenat och avokado som ger energi och nitrit, vilket är bra för att bygga muskler. Om du vill ha mer protein kan du blanda i proteinpulver i juicen.

På jobbet

När du jobbar är det viktigt att vara fokuserad. Med en hälsosam frukt- och grönsaksjuice håller du dig pigg länge. En juice med grönkål är både nyttigt och gott. Mixa gärna med valfri frukt för att få en söt och god dryck.